SOORTEN AKOESTISCHE WANDPANELEN

Een goede akoestiek is essentieel in iedere leef‐ en werkruimte. Een akoestisch probleem kan worden opgelost dankzij de op maat gemaakte wandpanelen van ACD. Mede dankzij de 250 000 microperforaties per vierkante meter kunnen de verschillende soorten wandpanelen bijdragen tot een goede akoestische ervaring. Op deze manier kan u optimaal genieten van een akoestisch comfort. Een akoestisch wandpaneel is één van de oplossingen die ACD aanbiedt. Al naar gelang de aard en grootte van het probleem, kan u kiezen voor akoestische wandpanelen, akoestische wandbekleding of akoestische spanplafonds.

Standaard akoestische wandpanelen

De standaard akoestische wandpanelen van ACD worden in het tabblad akoestische wandpanelen uitgebreid beschreven. Mochten hier nog meer vragen bij zijn, mag u ons steeds telefonisch of per mail contacteren.

 

Soorten akoestische muren

Translucente akoestische wandpanelen

Uw akoestische wandpanelen kunnen ook lichtdoorlatend zijn. Dit betekent dat het paneel voorzien wordt van LED verlichting. Deze wordt achter het te spannen doek geplaatst. De verlichting kan zowel RGB, RGBW als koude of warm witte verlichting zijn. Uiteraard is het aanbod in verlichting enorm. Laat het verlichte wandpaneel niet enkel uw akoestiek verbeteren, maar ook deel uitmaken van een aangename sfeer in uw woon‐ of werkruimte.

Bedrukte akoestische wandpanelen

Onze bedrukte akoestische wandpanelen beschikken over dezelfde eigenschappen als de standaard akoestische wandpanelen. Het verschil hierbij is dat het kader bedrukt wordt met een afbeelding naar keuze. Deze afbeelding kan je zelf aanleveren. Er wordt dan gekeken of de afbeeldingen voldoen aan bepaalde voorwaarden. Als dit het geval is, kan u dus een kader naar keuze laten maken. Anderzijds kan er ook een beeld gekozen worden uit een database.

Akoestische isolatie

De akoestische isolatie die ACD gebruikt is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product. De isolatie wordt gemaakt van deels gerecycleerde polyestervezels.

Het contact met polyestervezels zorgt niet voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal zorgt niet voor stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. De isolatie is niet giftig en is 100% recycleerbaar. Een extra voordeel is dat het zeer vormvast en elastisch is. Hierdoor zakt de isolatie niet in elkaar.

 

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte